Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Purple 0yU7Q

SKU1832714795
Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Purple 0yU7Q
converse Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Purple 0yU7Q Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Purple 0yU7Q Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Purple 0yU7Q Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Purple 0yU7Q Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Purple 0yU7Q
a a a Babyen Puma Sko Størrelse 5 q3IKfsQ8
Puma Semsket Slyngplanter Kvinners Svart / Havremel dJf9t
Mens Skechers Minne Skum Joggesko Bred Bredde FAfLiYuzJj
Hjelper å spre smidig tankesett i Norge
by Leave a Comment

En av grunnleggende ting i coaching er å stille spørsmål og ikke gi svar på de. Når noen stiller deg et spørsmål, spesielt et spørsmål hvor du har egne private erfaringer med, går du i bestemt retning for å finne svar. Man kan tolke spørsmål som kompassnål. Men det er ikke alle spørsmål som er like gode. I denne artikkelen vil jeg prøve å belyse hvilke spørsmål som er sterke og mindre sterke.

Når du som coach stiller et sterkt spørsmål, sender du fokus person mot konkret mål, eller for å si det bedre, i en bestemt retning, hvor personen kan gjøre for seg mange oppdagelser og treffe på mange nye gåter. Sterke spørsmål oppfordrer en til introspektivet og hjelper med å finne på ekstra løsninger og fører til kreativitet og bedre forståelse. Disse spørsmålene oppfordrer fokus personen til å prøve å lese innerste tanker (Hva vil du virkelig?) eller å se inn i framtida (Se halvtår framover. Mens du er i framtida, hvilket råd ville du gi til deg selv som lever i nåtiden?).

Man blir overasket

Sterke spørsmål overasker ofte fokus personen og det blir helt stille. I dette tilfellet må man gi tid for vedkommende å tenke seg om dette og gi svar. Du kommer til å få et ønske om å utfylle tomheten dere fikk pga. taushet. Det kommer til å virke som vedkommende ikke forstod spørsmålet, og du får et ønske om å omformulere det. Motstå dine ønsker. Disse taushets øyeblikkene er utfylt med tankefulle oppdagelsene til fokus personen. Bare hør, ti stille og vent. En av kjennetegn på at du stilte et sterkt spørsmål er kundens tankefullhet før han gir deg svaret.

I noen tilfeller er det feil å vente for at personen gir deg mulighet til å stille et spørsmål. I disse tilfellene må du ”grippe inn uten invitasjon” for å stille et sterkt spørsmål. For eksempel, din kunde begynner å klage igjen på at arbeidssituasjonen hennes er utålelig, og hun er så kraftløs til å endre dette. Du ser at hun kommer på samme gamle sporet av den typiske klagingen hennes, og når hun stopper for å puste, stiller du spørsmål: ”Hva er det som gjør at velger å holde ut?” eller ”Hvilke fordeler får du ut av dette?” eller ”Kan det være annerledes?”.

Noen ganger er spørsmål spesielt sterke hvis de høres dumt eller åpenbart og enkelt ut. De slipper ubemerket gjennom radaren til fokus personen. Vi er godt trente for å motstå vanskelige angrep – vi øver oss i alle mulige forklaringer og rasjonaliseringer. Et dumt spørsmål eksploderer i en slik situasjon som en bombe. Tenk deg situasjonen: fokus personen forestiller seg en sinnrik konstruksjon som består av et sett av grunner som gir forklaring på hvorfor situasjonen er så komplisert. Han tilføyer dette også med mengde historier om faktorer som begrenser sjansene hans til å lykkes, og samarbeids vanskeligheter med en eller annen person…og midt i dette stiller du spørsmål: ”Hva er det du virkelig ønsker?”. Pang! Du kunne vel teste hennes logiske begrunnelser eller prøve å finne måter å åpne perspektivet på eller bruke en eller annen metode for å gå på overflaten. Men et enkelt dumt spørsmål trenger inn i det vesentlige.

Du er her: Menns Timberland Støvler 105 RnrO6vQ
/ Aktuelt / Nytt grisehus til Hampshiregrisen

Av Svein-Erik Eide -

Lagt ut 23.11.2015 15:34

Del på

Hver tiende gris som slaktes i Norge har sitt opphav på Årnes og tallet er stigende. Det er grunnen til at Berit og Kjell Bjørneng på Bergan Gård har sett seg nødt til å doble kapasiteten. Ett nytt moderne grisehus for avlsbesetningen står nå klart.

Asics Kvinners Gelcumulusen 16 Løpesko Fiolett / Purpur / Multi gOkNue

Hampshiregrisen er et tilbud til alle norske svineprodusenter, uavhengig av om produsenten leverer til et frittstående slakteri eller samvirkeslakteri. Dette er i tråd med Adidas Nmd Menneskelige Rase Rød Ekte Vs Falsk LxLUGxf
sin hovedmålsetning, da bedre total lønnsomhet i svineproduksjonen kun kan oppnås dersom alle svineprodusenter får samme tilbud.

- Rasen med sin karakteristiske svarte farge med et hvitt belte rundt skulderpartiet har blitt et symbol i grisenæringen som et alternativ, og for nytenkning, sier Karl Kristian Kongsted, spesialveterinær for svin i KLF.

- I tillegg til Hampshiregrisens produksjonsmessige egenskaper, er grisen bærer av et spesielt gen som gir kjøttet spesielle spisekvaliteter, et forhold og potensial som bl.a. en privat aktør nå har dyrket. Det er nå mulig å få griskjøtt som er markedsført som Hampshire hos bl.a. Coop, forteller Kongsted.

På bakgrunn av den markedsmessige stigende etterspørsel av Hampshireråner som rekrutteres til Norsvins rånestasjon utvides avlsbesetningen. Utvidelsen har blitt støttet av Asics Sko For Kvinner 85 gmsLdSnN
.

Pressen, bondeorganisasjoner og naboer er invitert til åpning av det nye grisehuset 20. januar klokken 13:00. Adressen er Adidas Kjører Ren Boost X Atr Gjennomgang vNHnZkYwz7
.

Nøkkelord: hampshire , smågris , bergans

Kontakt

Ring oss: 22 20 15 00

MERK! Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier.

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til alle informasjonskapsler i samsvar med vår Cookie Policy.

jeg aksepterer

© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.