Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW

SKU9203423505
Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW
nike Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW Canada Jordan Retro 18 Frigivelse kNBLvqCW
Nike Roshe Run Chilling Rød / Hvit / Laser Crimson tywfJlvW
Reklamer
Adidas Adizero Prime Akselerator Svart VCJLXfTl
Jan Dahle Bumblefoot , Dizzy Reed , Nike Air Force 1 Midten Nsw Lin Kjøpe qkRuc02R
, Timberland Menns Earthkeepers Stormbuck Lite Oxford Sko mHFykO
, Richard Fortus , Timber 6 Tommers Sort Gull zDRSjd7W
, Tommy Stinson , New Balance Menn Mx20v5 Minimus Krysstrening Sko PS8NlN

Guns N’ Roses «Appetite For Democracy» Geffen

Guns N’ Roses «Appetite For Democracy»

W. Axl Rose holder fortsatt liv i sin utvanna versjon av Guns N’ Roses, og nå har mannen funnet tiden inne for å slippe bandets første visuelle liveutgivelse på 22 år.

«Appetite For Democracy» er spilt inn i Las Vegas da Axl og hans menn oppholdt seg der et par uker høsten 2012, og her får du showet i all sin prakt i over to timer og 40 minutter.

Det åpner ikke overraskende med tittelsporet fra «Chinese Democracy», og en håndfull låter fra bandets ferskeste plate er å finne i settet. Albumet er ujevnt, men at det så visst er gode låter der understrekes når «This I Love», «Street Of Dreams», og ikke minst «Better» plukkes frem. Dette er godt stoff.

Settet lener seg litt ekstra på materialet fra «Appetite For Destruction», og «Welcome To The Jungle» er første låt derifra. Dette fungerer, takket være et svært kompetent band. Så kan man selvfølgelig gå inn på diskusjonen om dette kan kalles Guns N’ Roses eller ikke, men sikkert er det at bandet på denne siden av tusenårsskiftet har levert bedre konserter enn undertegnede noen gang så originalbandet gjøre.

Ron Thal, eller Bumblefoot om du vil, overbeviser i «Estranged», og han deler flott på soloarbeidet med DJ Ashba i «Sweet Child O’ Mine». Gutta i bandet får for øvrig sine øyeblikk i spotlighten, der tangentist – og eneste gjenværende medlem utenom Axl fra nittitallets storhetstid – Dizzy Reed får spille piano i noe som utvikler seg til en full bandinstrumental. Også gitarist Richard Fortus velger en lignende løsning.

Thal byr på sololåta «Objectify» der han selv synger, men uten at det blir noe høydepunkt. Bassist Tommy Stinson plukker på sin side frem den småpunka «Motivation», og inntar med det en lignende posisjon i showet som Duff McKagan i sin tid gjorde med «Attitude». Det sitter bedre.

Mellom Guns N’ Roses-klassikerne dukker det også opp noen coverlåter, og Pink Floyds «Another Brick In The Wall (Part 2)» har vi blitt vant til å høre, men nå har også The Whos «The Seeker» funnet veien inn i showet. Det fungerer greit nok, mens «Knockin’ On Heaven’s Door» fortsatt er drepende kjedelig.

ÅMOT

Jakt- og Fiskeforening

Her er det tett bestand av ørret og abbor. Veldig fint familie tjern, men gror igjen litt i deler av vannet så det er fort gjort å sette seg fast i litt siv og gress. I Deisjøen kan du fiske med det meste, og det er normalt lett å få fisk. Størrelsen er fra 100-300gr. med innslag av større fisk.

I dette vannet har vi tatt ut ca. 3000 kg med abbor, og det begynner faktisk å synes på abboren at det ikke er så mange om maten lenger. Håper på sikt å få en fin balanse i vannet, men det tar noen år til.

Vi anbefaler å ta med all småfisken, og sette tilbake fisk på 25cm og oppover.

Her er det mulighet for å leie båt hvis det ønskes.

Get Directions

Fetching directions......
Print directions

I dette vannet finnes det Ørret og bekkerøye. Veldig god kvalitet på fisken i vannet med en k-faktor på 1,27. Fisken er også knallrød i kjøttet. Ørreten ligger på fra 300- 800 gr., men det er tatt fisk på 2-3 kilo. Røya ligger på 100-500gr og bestanden her har blitt bra.

Mange har hellet med seg med å fiske med mark og dupp eller flue og dupp. Fisken kan til tider være sær i dette vannet, men gi ikke opp.

Har kultivert dette vannet og tatt ut ca. 350 kg med ørekyte, og vil fortsette med dette annet hvert år.

Det er forbudt med båt, kano og belly båt i Finnskjeggtjennet. Oter og garn er også forbudt.

I dette vannet er det kun ørret, med vekt fra 100-900gr. Her er det mye fisk og veldig fint å ta med unger på fisketur. Her også kan du fiske med det meste av redskap.

Her tok vi ut ørekyte i fjor, men her ble det påvist lite ørekyte. (kun 8 kilo ble tatt ut)

Du kan leie båt i dette vannet, men oter og garnfiske forbudt.

48km fra Rena sentrum og 30 min gange fra vei.

I dette vannet er det bare ørret, med vekt på 300- 1500gr. mye mindre fisk i dette vannet, men kvaliteten er bedre. Her håper vi at det blir tettere med fisk og driver med kultivering her også.

Her har vi tatt ut ca. 200 kg med ørekyte, og vil også her ha ørekyteruser ute annet hvert år.

Det er båt å leie i dette vannet, forbudt med Oter og garnfiske.

Fiskekort kan kjøpes hos Inatur.no og på Sport1 på Rena.

Finnskjeggtjennet, Østre og Vestre Glesåtjennet – Gjennom regionfeltet Målt fra Shell 7-eleven Kjør mot Deset vei 215 så vei 607 Kjør 13,5km sving til Høyre skilt ”regionfeltet” Kjør 5,4 km (18,9km totalt) , ta til høyre Skilt PFA . Etter 38,6 km kommer et T-kryss, ta til Venstre. Etter 45,8km skal du svinge mot høyre ”terminalhytta” 48,4km Fremme

Få nyheter og tilbud fra oss!
Spørsmål? Kontakt kundeservice! 48 28 44 44 eller [email protected]
EL-on.no
Grini Næringspark 1 1361 ØSTERÅS Telefon: 48 28 44 44 E-post: [email protected]
EL-on.no - Alle rettigheter